Ο ιστότοπος yaloset.gr χρησιμοποιεί cookies και παρόμοιες τεχνολογίες Συνεχίζοντας την περιήγησή σας στο yaloset.gr συμφωνείτε με την χρήση των cookies

RATIONAL

RATIONAL

Επαγγελματικοί Φούρνοι Rational. Καλωσόρισμα από τον κατασκευαστή.

Από τότε που εφηύραμε τον φούρνο ατμού Combi, πριν από 40 χρόνια, ωθούμαστε από τη φιλοδοξία να παρέχουμε στους σεφ του κόσμου το καλύτερο εργαλείο για τη θερμική προετοιμασία τροφίμων. Έχουμε επικεντρωθεί στην ανάπτυξη λύσεων που εστιάζουν στον συνδυασμό της αποτελεσματικότητας και της απλότητας, υποστηρίζουν τη δημιουργικότητα και την ποικιλία και εγγυώνται σταθερή υψηλή ποιότητα.

Γι’ αυτό ασχολούμαστε καθημερινά με τις σημαντικές λεπτομέρειες γύρω από το μαγείρεμα και εστιάζουμε στο πώς μπορεί κανείς να παρασκευάσει εξαιρετικής ποιότητας φαγητό απλά και αποδοτικά. Αυτό μας έκανε την ηγετική εταιρία της τεχνολογίας και της αγοράς.

Προσφέρουμε πάντα τον κατάλληλο εξοπλισμό για τις ιδιαίτερες ανάγκες σας. Από τα 20 γεύματα την ημέρα, η μοναδική τεχνολογία RATIONAL προσφέρει ήδη οφέλη. Μπορείτε να επιλέξετε μεταξύ του SelfCookingCenter® και του CombiMaster® Plus. Οι μονάδες είναι διαθέσιμες σε εκδόσεις για φυσικό αέριο και ηλεκτρική ενέργεια και σε επτά διαφορετικά μεγέθη. Επιπλέον, υπάρχουν πολλές ειδικές εκδόσεις.

Εμφάνιση:
Ταξινόμηση:

Φούρνος Combi Rational SelfCookingCenter® 10 GN 1/1

Τεχνολογία ΜαγειρέματοςΞηρό Αέρα, Ελεγχόμενη Υγρασία και Συνδυασμό των 2Ευελιξία & ΕργονομίαΑντι..

0,00€ Χωρίς ΦΠΑ: 0,00€